Minusta tuntuu Osa 5 Viimeistä viedään

Tästä saat vastustamattomat ohjeet tulevaisuutesi varmistamiseen. Viimeinen ehdokasblogini osa tänä vuonna. Ehkä ikinä. Aika raapustaa viimeiset rivit ja pistää kynä penaaliin. Viimeistä viedään.

Mielipiteen kertominen etukäteen asioista joista ei vielä tiedä on mahdotonta. Monet odottaa sitä meiltä ehdokkailta. Valtuustolla on tulevan neljän vuoden aikana satoja asiapykäliä käsiteltävänä. Aiemmissa blogeissa olen yrittänyt kertoa miten asioista ajattelen ja minkälaisia arvoja ajatukseni peilaavat. Niiden pohjalta hoidan ja ratkaisen asiat joista en vielä tiedä. Jos Sinun ajatuksesi kohtaavat suunnilleen samaan suuntaan niin rohkeasti ympyrän sisään numero 56 vaalikopissa. Jos ei kohtaa niin vaihtoehtojahan onneksi riittää.

Toivon, että teet ehdokasvalinnan joka vahvistaa nuorisoa eli tulevaisuutta. Varmista, että ehdokkaallasi on kokemus- tai ammattiasiantuntemusta nuorten elämästä runsaasti. Varmista että siitä on näyttöä. Ehdokas, jonka pää on pilvissä yhtä korkealla kuin nuorilla, mutta jalat ovat kasvaneet jo melkein maahan asti.

A) Aikuinen. Jos olet jo hyvän matkaa aikuinen voit löytää motiivin nuorten puolesta äänestämiseen ainakin kahdesta perustelusta:   1) Nuorille on suotava parhaat mahdollisuudet, koska Sinäkin olet ne nuoruudessasi saanut. Se vaan on reilua ja moraalisesti oikein    2)Tulet vanhaksi ja vain hyvin aikuisuuteen ja ammatteihin sekä terveelliseen elämän tapaan valmennetut nuoret kykenevät Sinusta ja lähimmäisistäsi huolehtimaan. Ihan itsekkäistäkin syistä on sallittua valita.

B) Nuori. Jos olet nuori niin nuorten puolesta tehtävä valinta on melko helppo perustella myös kahdella tavalla:   1) Sinulla on tulevaisuuteen kaikkein suurin intressi. Siksi ehdokas joka puolustaa hyvää kaukaista tulevaisuutta puolustaa Sinua.    2) Katso kohta B 1.

Ai ai,… eikös se Halttula ajattele vanhuksia lainkaan? No, nythän on niin että minun nuoruudessani, siihen kuuluisaan ennenvanhaan silloiset ”hyvän matkaa aikuiset” eli nykyiset vanhukset hoitivat homman tuon A-kappaleen 1 ja 2 kohdan mukaisesti. On ehkä asioita jotka eivät heillä menneet ihan putkeen, mutta tämän he osasivat varmistaa… Osaammeko me?

Ääntä kohti!

Kommentointi on suljettu.